• Åkrehamn  

  40 47 78 43   

 • Haugesund  

  47 01 77 99   

 • H: 

  47 01 77 99  

 • Å: 

  40 47 78 43  

Et kreativt eventyr

Sy med oss startet som en lys idé i Anne Grethes hode etter at en vond arm hadde satt den ellers virkelystne damen ut av spill i noen måneder. Tidligere arbeidskollega Mette tente umiddelbart på tanken om sykurs, og høsten 2008 lastet to blide damer stoffer og strykeutstyr i bilen og dro i gang de første kursene. Skoler og kulturhus i Haugesund og distriktet gjorde nytte som kurslokaler. Sykursene ble raskt en suksess, ryktene spredte seg, folk ville ha mer!
 
Salg av symaskiner kom som en naturlig del av utviklingen, egne lokaler likeså. Anne Grethe drev firmaet videre, utvidet kursvirksomheten og flyttet til stadig større og bedre lokaler. Symaskinsalget hadde etterhvert økt formidabelt både på nett og lokalt.
 
Sommeren 2011 falt alle brikker på plass: De helt rette lokalene ble ledige, og Sy med oss flyttet til Kaigata midt i smørøyet i Haugesund. Her har vi lyse og trivelige butikklokaler på gateplan og store kurslokaler i underetasjen. Varesortementet er utvidet med et flott utvalg strikkegarn, og flere ansatte er kommet til.
 
Høsten 2012 åpnet vi butikk nummer to, i Åkrehamn sentralt på Karmøy. Også her er symaskiner, garn og sytilbehør blitt svært godt mottatt, og kursvirksomhet er i gang.

 

Best av alt

Stadig flere finner vegen til Sy med oss, både i Haugesund, Åkrehamn og på nett.
Vi brenner for skapergleden og verdens beste kunder!