• Åkrehamn  

  40 47 78 43   

 • Haugesund  

  47 01 77 99   

 • H: 

  47 01 77 99  

 • Å: 

  40 47 78 43  

Anne Grethe

Anne Grethe Welde Skålnes er eier og daglig leder hos Sy med oss, og du treffer henne for det meste i butikken i Haugesund. Hun bor i gangavstand til butikken og har sydd, strikket og brodert så lenge hun kan huske. Fra 1995 til 2001 drev hun Systuå Fiks og fjong i Kopervik. Damen har også solgt kjøkkeninnredning og jobbet som arkitektassistent, men symaskinen og strikkepinnene har aldri vært langt unna. Nå som fire barn og bonusbarn er voksne og ute av redet, storkoser Anne Grethe seg blant symaskiner og garnnøster, sammen med dyktige medarbeidere og verdens beste kunder.

 

Mette

Mette Midbøe var med Anne Grethe og startet Sy med oss sommeren 2008. Etter noen år med gardinsøm og andre sysler er denne lune og imøtekommende damen nå på plass som butikkansvarlig i Åkrehamn. Mette har mesterpapirer i kjole- og draktsøm og er en svært kompetent kursleder. Strikking og hekling faller også helt naturlig, så hun slenger fort sammen en mønsterstrikket jakke eller en flettegenser. Som «ekta Karmøybu» har Mette tilbragt noen år i USA, men bor nå på Sandve.

 

Cecilie

Cecilie har for tida mammapermisjon, men gleder seg til å møte nye kursdeltakere høsten 2015.

 

Jarle

Jarle Thomsen er litt av en tusenkunstner og en viktig mann på Sy med oss-laget. Når han ikke kjører motorsykkel, mekke biler eller padler kajakk, fikser han symaskiner.

 

Nye, dyktige damer i butikkene våre er Kristine, Nancy og Ann Kristin. Mer informasjon kommer 🙂